BAP Proje Hazırlama Eğitimi

Başlama Tarihi :   13.03.2018 Bitiş Tarihi :   13.04.2019

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üye ve elemanlarına Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (CÜBAP) Şube Müdürü Murat Kocataş tarafından 8 Mart 2018 tarihinde “BAP Proje Hazırlama Eğitimi” verildi.  

Eğitim öncesinde kısa bir açıklama yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, bu eğitimin Sağlık Bilimleri Fakültesinin stratejik plan hedefleri doğrultusunda, fakülte öğretim üyelerinin BAP projesi yapma motivasyonlarını desteklemek, geliştirmek amacıyla planlandığını belirterek, eğitimin gerçekleştirilmesinde verdikleri katkı ve destekler için Sayın Kocataş’a ve eğitime katılan CÜBAP birim sorumlularına teşekkürlerini iletti.  

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime başta Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hatice Tel Aydın olmak üzere çok sayıda öğretim üye ve elemanımız katıldı. CÜBAP Şube Müdürü Murat Kocataş tarafından bir bilimsel araştırma projesinin hazırlanması, sisteme aktarılması, işleyiş ve izleminin nasıl gerçekleştirildiğinin adım adım anlatıldığı eğitimde, öğretim üyelerinden gelen birçok soru cevaplandırıldı, uygulamada yaşanan güçlükler paylaşıldı.  

Eğitim sonunda, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, eğitim programına katkı ve desteklerinden dolayı CÜBAP Şube Müdürü Murat Kocataş’a, CÜBAP Proje Kabul ve Takip Sorumlusu Şef Alper Yıldız'a, Kenan Karakaya'ya, CÜBAP birim satın alma sorumluları Duygu Kara ve Yeliz Vuruşan’a teşekkürlerini ileterek,  CÜBAP Şube Müdürü Murat Kocataş’a plaket takdim etti.                 

Yukarı