Hemşirelik Bölümü Öğrencileri 54. Kütüphaneler Haftası Kutlamalarına Katıldı

Haber Tarihi :   29.03.2018

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencileri 54. Kütüphaneler haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Hatice Tel Aydın eşliğinde katıldı. 

Üniversitemiz Merkezi Kütüphanede düzenlenen etkinlikler Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın açılış konuşmalarının ardından kütüphaneyi en fazla kullanan öğrencilere ve çalışanlara teşekkür belgesi verilmesi ile başladı. Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Aysel Çimen’e üniversitemizde en çok kitap okuyan öğrenci olarak Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından teşekkür belgesi verildi.   

Teşekkür belgesi sunumu ve okuma salonlarının açılışının gerçekleştirilmesi sonrasında fakültemiz öğrencileri kütüphanenin okuma salonlarında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliklerine katıldı. 

Kitap okuma etkinliklerinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mustafa Hasbek ile sohbet etme imkanı bulan öğrencilerimizin toplu fotoğraf çekimine katılması ile program sonlandırıldı.  

Yukarı