Fakültemizde Seminer Günleri-2 Etkinlikleri Başladı

Haber Tarihi :   29.03.2018

Sağlık Bilimleri Fakültesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Seminer Günleri-2 etkinlikleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ferda Alper Ay’ın, ‘Yönetimde Motivasyon’ konulu sunumu ile 29 Mart 2018 tarihinde başladı.    

Fakültemiz Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe başta Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın olmak üzere, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Tuğut, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Recai Zan, , Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi İdari Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Ümit Naldöken, fakültemiz öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.     

Önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek seminer günleri etkinliklerinin devam edeceğini bildiren Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Hatice Tel Aydın yapmış olduğu açılış konuşmasında ‘Bilindiği gibi konferans, kongre, seminer, sempozyumlar güncel ve farklı bilgilerin paylaşıldığı en önemli akademik etkinliklerdir. Bu etkinliklerde hem akademik olarak birbirimizle önemli bir etkileşimi yaşıyoruz hem de sosyal anlamda bize bir etkileşim fırsatı sunuyor. Bu akademik paylaşımların çok ufuk açıcı ve geliştirici mesajları da içinde barındırdığına inanıyoruz’ dedi.     

Yönetimde Motivasyon konulu sunumu gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Ferda Alper Ay ise, konuşmalarında motivasyon kavramı, önemi, motivasyon teorileri gibi genel bilgilere yer verdikten sonra motive edici faktörlere değinerek hem yöneticiler hem de çalışanlar açısından motivasyon kavramını değerlendirdi.     

Sunum sonrasında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın programa gösterilen yoğun ilgi için katılımcılara teşekkürlerini ilettikten sonra, sunum yapan fakültemiz Öğretim Üyesi Ferda Alper Ay’a teşekkür belgesi taktim etti.  

Yukarı