Fakültemiz Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarında Stant Açtı

Haber Tarihi :   28.04.2018

Fakültemiz, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Unilook iş birliğinde düzenlenen Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarında stant açtı. 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde, 26-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuara Cumhuriyet Üniversitesi de dâhil olmak üzere 17 üniversite katıldı. Üniversitemizi temsilen diğer fakülte ve meslek yüksekokulları ile birlikte iki gün boyunca fakültemiz fuarda etkin bir biçimde görev aldı.        

Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümlerinin üniversite adayı öğrencilere tanıtımının yapıldığı ve öğrencilerden gelen soruların yanıtlandığı etkinlikte, aday öğrencilere bilgi sağlaması amacı ile Sağlık Yönetimi Bölümü ve diğer bölümlerimiz ile ilgili bilgilendirici afis ve slaytlar kullanıldı.             

Etkinlik boyunca Hemşirelik Bölümü tarafından tansiyon ve şeker ölçümleri, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından kas kuvveti ölçümleri yapıldı. Ebelik Bölümü tarafından gösterime sunulan ve gebelik sürecinin ay ay gelişimini anlatan eğitim maketlerine katılımcıların yoğun ilgi gösterdi gözlemlendi. 

Yukarı