Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   27.09.2018

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 27 Eylül 2018 tarihinde saat 14.00 da Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN’ın konuşmaları ile başladı. Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN konuşmalarında fakültemiz ve bölümleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde fakültede gerçekleştirilen eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri, düzenlenmiş olan etkinlikler, 2018-2022 yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Stratejik Planı kapsamında stratejik amaçların gerçekleştirilme oranları hakkında bilgiler vererek konuşmasını tamamladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan Akademik Kurul video filminin gösterimini takiben toplantı, üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ’ın konuşmaları ile devam etti. Göreve geldikleri günden itibaren karşılıklı bilgi görüş alış verişi yapma olanağı sağlayan Akademik Kurul Toplantılarına bizzat katılmaya özen gösteren ve Akademik Kurul Toplantılarının sağladığı kazanımları, bu toplantıların önemini vurgulayan Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ, konuşmalarına bir yıl süre ile üniversitemizde gerçekleştirmiş oldukları / devam eden faaliyetler ve gelecek dönemlerde yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler vererek devam etti.  

Rektör Prof. Dr. Alim YILDIZ’ın konuşmalarının ardından toplantı fakülte öğretim elemanlarının görüş-istek ve beklentilerini ifade etmeleri ve Sayın Rektörümüzün gerekli açıklamalarda bulunması ile son buldu. 

Yukarı