Fakültemizde Proje Destek kaynakları Konulu Sunum Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   25.02.2019
Fakültemiz bünyesinde, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırıma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Proje Destek Kaynakları’ konulu sunumu ile akademik personelimize yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Fakültemiz konferans salonunda 15.02.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Dinçer, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Ulusoy, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Binnur Bağcı, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Öğr. Üyesi Büşra Cesur, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aynur Otağ, , fakültemiz öğretim elemanları ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri katıldı.
 
Toplantı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın’ın açılış konuşmaları ile başladı. Sayın Prof. Dr. Tel Aydın konuşmasında ‘ Bugün akademik çalışmalarımız için rehberlik yapacak çok güzel bir sunum için bir arada bulunuyoruz. Bu programın temel hedefi fakültemizin proje üretme dinamiğini biraz daha ileriye taşıyabilmek’ dedi.
 
Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak ise sunumuna üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırıma Merkezine bağlı olarak görev yapmakta olan Proje Destek Ofisi ve işleyişi ile ilgili bilgiler vererek başladı. Ardından TÜBİTAK, KOSGEB, TAGEM, TKDK gibi ülkemizde çeşitli projelere destek veren kurumlar ve bu kurumların destek-teşvik mekanizmaları hakkında genel bilgiler vererek ve üniversitemizde gerçekleştirilen kurum dışı destekli proje oranları ile ilgili değerlendirmelerle devam etti. 
 
Program Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hatice Tel Aydın’ın, Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak’ teşekkür plaketi taktim etmesi ile son buldu. 

Yukarı