Fakültemiz tarafından “Öğrenci Seminerleri” etkinliği düzenlendi

Haber Tarihi :   09.05.2019

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Programın açış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, “Fakülte olarak akademik personelimizle bir gelenek hâline getirdiğimiz seminer günleri etkinliğinin ardından yeni bir etkinlik olarak öğrenci seminerlerini düzenliyoruz. İstedik ki, öğrencilerimiz de hazırladıkları sunumları hem hocalarına hem arkadaşlarına iletme fırsatı bulsunlar. Bu anlamda da öğrenci seminerlerimizin ilkini yapıyoruz. Bugünkü programda dört sunumumuz var, hepsi hemşirelik bölümü öğrencilerimizin sunumları. Planımız bunu gelecek yıl fakültemizin diğer bölümlerindeki öğrencilerin sunumları ile daha da çeşitlendirmek. Son derece değerli bir çalışma, öğrencilerimiz emek vererek hazırladılar; tabi akademisyen danışmanlarımız yol gösterdiler.” dedi.

Açış konuşmasının sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın yıl sonunda derece yaparak Fakültede ilk 10’a giren öğrencilere yüksek onur belgelerini taktim ettiler.

Daha sonra öğrenci seminerleri programına geçildi ve Hemşirelik 4. Sınıf öğrencileri sunumlarını gerçekleştirdi.

Programda Buse Kartal “Hemşirelik Öğrencilerinin Klinik Uygulama Sırasında Yaşadığı Çatışmalar ve Çatışma Çözüm Becerileri”, Gökhan Kızılyüce “Tütün Bağımlılığı ve Halk Sağlığı Hemşireliği”, Ramazan Sakarya “Hemşirelikte İnovasyon” ve Levent Çömez “Robotik Cerrahi” konulu sunumlar yaptılar.

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven tarafından sunum yapan öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Yukarı