Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   17.05.2019

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni 17 Mayıs 2019 tarihinde Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 
Törene Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aynur Otağ, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Ulusoy, Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Tuğut, Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tülay Kars Fertelli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Fakültemiz öğretim üyeleri ve elemanları, aileler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın yapmış olduğu açış konuşmasında, “Başarı şans eseri değil ciddi bir emek sonucu ortaya çıkar. Sevgili öğrencilerimiz almış olduğunuz eğitim ile nitelikli sağlık hizmeti sunacak yeterliliğe ulaşmış bulunmaktasınız. Bu başarınızdan dolayı her birinizi kutluyorum.” dedi.  
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise konuşmasında, “Bundan 4 yıl önce ailelerimiz öğrencilerimizi bizlere emanet etti. Dört yıl içerisinde öğrencilerimiz meslekleri için gerekli olan donanıma ulaştı ve bugün mezun oluyorlar. Bizim tüm gayemiz şu; iyi bir eğitim vermek ve donanımlı öğrenci yetiştirmek. Bunun için hocalarımıza teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimiz “İyi ki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde okudum deyip gittiği yerlerde üniversitemizi anlatır ise büyük başarı kat etmişiz demektir. Öğrencilerimize bundan sonra ki hayatlarında başarı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından mezunlara diplomaları verildi. Fakülte birincisi Kübra Nayman’a diplomasını ve hediyesini Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız verdi.
 
Fakülte birincisinin konuşması ve mezuniyet kütüğüne isminin çakılmasından sonra tören Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanlarının konuşmaları ve bölümlerden mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesi, mesleki antların okunması, kep atma ve fotoğraf çekimleri ile tamamlandı.

Yukarı