3. Öğrenci Proje Fikri Yarışmasında İkincilik Ödülü

Haber Tarihi :   24.05.2019
Üniversitemiz Proje Destek Ofisi’nin düzenlediği ve Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı ve Vakıf Okulları’nın desteklediği 3. Öğrenci Proje Fikri Yarışmasında Dekanımız Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN’ın danışmanlığını yaptığı Hemşirelik Bölümü öğrencimiz Yıldız Öğüt “İmgelerin Gücü: İletişim Monitörü” isimli projesiyle ikincilik ödülünü kazandı.

Toplam 20 projenin yarıştığı yarışmada 12 proje ön elemeyi geçti. Öğrencilerin jürilere sunumlarını yapmalarının ardından dereceye giren projeler belirlendi. Sonuçlara göre; Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencisi Rıdvan Polat “Yağ Dağıtımı Wankel Motor” isimli projesiyle birinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Yıldız Öğüt “İmgelerin Gücü: İletişim Monitörü” isimli projesiyle ikinci, Gıda Mühendisliği öğrencileri Caner Kurt, Emre Çubukçu, Hilal Genç “Tavuk Etinden Yeni Bir Ürün: Tavuk Ezmesi” projeleriyle üçüncü oldular.

Ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Erdem, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Proje Destek Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Can, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Öğr. Gör. Mahmut Günay, akademisyenler, proje sahibi öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Proje Destek Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. İbrahim Can ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın’ın açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler ödül törenine katılan misafirlere sunumlarını yaptılar.

Sunumların sonrasında birinci projeye Prof. Dr. Ali Taşkın, ikinci projeye Doç. Dr. İbrahim Can, üçüncü projeye Öğr. Gör. Mahmut Günay teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.