“SAĞLIK BİLİMLERİNDE TÜM YÖNLERİYLE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME” KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haber Tarihi :   03.11.2019

Fakültemiz bünyesindeki komisyonlar ile bilinçlenmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyor.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu, 1 Kasım 2019 tarihinde Komisyon Başkanı Prof. Dr. Nuran GÜLER ve diğer komisyon üyelerinin girişimleri ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Gonca USTA’nın konuşmacı olarak katıldığı “Sağlık Bilimlerinde Tüm Yönleriyle Ölçme ve Değerlendirme” konulu bir konferans düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva TEL, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Ulusoy, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Binnur BAĞCI, fakültemizin öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının yanı sıra lisansüstü eğitim alan öğrencilerimiz katıldı.

Öğretim elemanlarımızın bu konudaki gereksinimlerinin belirlenmesini amaçlayan bu konferans doğrultusunda tespit edilen ya da talep edilen gereksinimlere göre ilerleyen zamanlarda bir dizi konferansın daha düzenlenmesi planlanmaktadır.

Yukarı