Staj Uygulamasına Çıkacak Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Başlama Tarihi :   31.01.2017 Bitiş Tarihi :   20.02.2017

Staj Yapacak Öğrencilerimizin 13 Şubat 2017’e Kadar Aşağıdaki İşlemleri Yaptırmış Olarak Gelmeleri Gerekmektedir.

1)ÖĞRENCİ SAĞLIK TARAMA AŞI TAKİP KARTI: Öğrenci bu kartı kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi’nden temin edecektir.

2)Cumhuriyet Üniversitesi İş Güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitim sonunda almış oldukları İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM KATILIM BELGESİ

3)STAJYER ÖĞRENCİ İŞE GİRİŞ/PERİYODİK MUAYENE FORMU’nun 3. Sayfasında bulunan ve aşağıda belirtilen laboratuar analizlerini kayıtlı olduğu Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptırarak sonuçlarını belgeleyecektir.

a)BİYOLOJİK ANALİZLER:

-KAN(ELİSA TESTLERİ, BİYOKİMYA, CBC)

- İDRAR

NOT:Stajer Öğrenci İşe Giriş/Periyodik Muayene Formunda belirtilen diğer muayene ve işlemlerin 13 Şubat 2017'den itibaren CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ AİLE HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI POLİNİKLİĞİ'ne başvurularak tamamlanması gerekmektedir.