Dekanlığımız tarafından düzenlenen Seminer Günleri kapsamında 10 Mart 2017’de “ Performans Yönetimi” konulu konferans Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

Başlama Tarihi :   13.03.2017 Bitiş Tarihi :   01.01.1970

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığımız tarafından düzenlenen Seminer Günleri kapsamında 10 Mart 2017’de “ Performans Yönetimi” konulu konferans Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Büşra CESUR ve Yrd.Doç.Dr. Ümit NALDÖKEN,  Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nilüfer TUĞUT, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Havva TEL, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Burcu YURTSAL, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hatice ULUSOY, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Aynur OTAĞ, fakültemiz öğretim üyelerimiz ve elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ümit NALDÖKEN “ Performans Yönetimi” konulu sunumu gerçekleştirdi. Naldöken konuşmasında, performans yönetim sisteminin önemi ve güncel performans yönetim sistemi yaklaşımları hakkında bilgi verdi.

Konferansın sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Büşra CESUR,  Yrd.Doç.Dr. Ümit NALDÖKEN’e teşekkür belgesi takdim etti.