Doç.Dr.Meral Kelleci'nin Katıldığı Bilimsel Etkinlikler

Başlama Tarihi :   22.09.2014 Bitiş Tarihi :   22.10.2014

1) Fakültemizin Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Meral Kelleci  01-03 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapılan III.Uluslararası ve VII.Ulusal Psikyatri Hemşireliği Kongresine “ Fiziksel Hastalık Nedeniyle Hastanede Yatan Hastaların İntihar Riski Açısından Değerlendirilmesi” konulu sözel bildiri ile katılmıştır.

2) Fakültemizin Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Meral Kelleci  Avusturya Viyana ‘da yapılan FEND Conference 2014 adlı toplantıya 10-15 Eylül 2014 tarihleri arasında The Camplianca Of self-manitaring of blood glucose in type 2 diabetes patients on basolbolus insülin therapy başlıkla poster bildiri ile katılmıştır.