Ebelik Bölümü Mezun Buluşma Programı

Haber Tarihi :   04.03.2022

Fakültemiz Ebelik Bölümü tarafından “Ebelik Bölümü Mezun Buluşma Programı’’ düzenlendi.

Çevrimiçi olarak düzenlenen programa Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğretim elemanları ve mezunları katıldı. Mezun buluşma programı, 28.02.2022 tarihinde saat 14.00’da Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR’un açılış konuşmaları ile başladı. Ardından bölüm Mezun İlişkileri ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Sema BİÇER tarafından “Sağlık çalışanı ile hasta birey arasındaki iletişim” konulu konferans verildi. Program sonunda Bölüm başkanı, komisyon üyeleri ve katılımcılar görüş alışverişinde bulunarak, gelecekte planlanan programlarla ilgili öneriler paylaşıldı. Daha sonraki tarihlerde planlanması düşünülen etkinliklerin hem yüz yüze hem de online olacak şekilde planlanmasına karar verildi. 28.02.2022 tarihinde 14.00-16.00 arasında online olarak gerçekleştirilen mezun buluşması programına 49 kişi katılım göstermiştir.