Uluslararası Öğrenci Değişim Programı: Fırsatları ve Deneyimler

Haber Tarihi :   20.05.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Uluslararası Öğrenci Değişim Programı Fırsatları ve Deneyimler” konu program düzenlendi.

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali AKSU ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN uluslararası programlara katılımın öneminden bahsederek katılımcılara teşekkür etti. Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ise üniversitemizin Uluslararası Değişim Programlarına katılımdaki başarısından ve öğrencilerimize sağlanan imkanlardan bahsetti.

Uluslararası İlişkiler Ofisinde görev yapan Öğr. Gör. Emre SEVEN, Erasmus Programı hakkında bir tanıtım sunumu gerçekleştirmiş olup, Beslenme ve Diyetetik bölümünde görev yapan Arş. Gör. Tuba TEKİN, Arş. Gör. Mehmet ÇAVDAR ile Sağlık Yönetimi bölümü mezunu Beren KARCI AKSAN katıldıkları Erasmus programı ile ilgili deneyimlerini paylaşmışlardır. Öğr. Gör. Emre SEVEN “Kültür Şoku” konulu konferansını gerçekleştirmiştir.

Program sonunda konuşmacılara Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yukarı