Hemşirelik Bölümü Mezunlarla Buluşma Etkinliği

Haber Tarihi :   06.06.2022

Bölümümüz Mezun İlişkiler Ve Tanıtım Komisyonu olarak düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında “Mezunlarla Buluşma” isimli etkinlik 03 Haziran 2022 tarihinde saat 13.30-15.00 arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.  Etkinliğe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları, Hemşirelik Bölüm Başkanı, bölüm öğretim üye/elemanları ve mezunları katıldı.

Müzik dinletisi ile başlayan etkinlik açılış konuşmaları, akreditasyon sürecinin tanıtımı, mezunlarla söyleşi şeklinde devam etti. Etkinlikte mezunların bölümden beklentileri, bölüm hakkında görüşleri ve komisyon üyeleri olarak bundan sonraki etkinlikler için fikir alış verişinde bulunuldu. Bölüm öğretim üyeleri ve mezunlar anı ve görüşlerini kürsüde paylaştı. Etkinlik sonunda mezunlara hazırlanan ikramlar sunuldu ve bu tür toplantıların devamı yönünde ortak görüşler paylaşıldı.