Seminer Günleri 5

Haber Tarihi :   17.06.2022

Fakültemiz tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmeye çalışılan ve öğretim üyelerimizin konuşmacı olarak katıldığı Seminer Günleri Etkinliğinin bu yıl 5.’si, 12 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Seminerlere Fakültemiz öğretim üyeleri ve elemanlarının yanı sıra öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen Seminer Günleri 5 etkinliğinin ilk semineri, 12.05.2022 tarihinde saat 15:00’da “Hasta İletişiminde Güncel Yaklaşımlar: Biyopsikososyal Model ve Nöromatriks Teorisi” başlıklı sunumu ile Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ayşenur Canan ÖZÇAKIR tarafından gerçekleştirildi.

İkinci seminer 24.05.2022 tarihinde saat 11:00’da “Doğum Ağrısı ile Baş Etmede İlaçsız Yöntemler” başlıklı sunumu ile Fakültemiz Ebelik Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gülbahtiyar DEMİREL tarafından gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nuran GÜLER’in “Tütün Bağımlılığı” konulu semineri ise 26.05.2022 tarihinde saat 15:00’da gerçekleştirildi.

Seminer Günlerinin son semineri ise 02.06.2022 tarihinde saat 14:00’da “Aralıklı Açlık Diyetlerinin Sağlık Üzerine Etkileri” başlıklı sunumu ile Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nurcan BAĞLAM tarafından gerçekleştirildi.

Seminerin sonunda TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na proje önerisinde bulunarak destek almaya hak kazanan Fakültemiz öğrencileri yürütecekleri projeler hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak paylaşımda bulundular.

Seminer Günleri 5 etkinliği Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN’ın etkinliğe konuşmacı olarak katılan hocalarımıza teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Yukarı