Kariyer Söyleşileri: Öğrencilikten Mesleğe Geçerken: Ne Bekleniyor? Ne Bekliyoruz?

Haber Tarihi :   29.05.2022

Hemşirelik Bölümü Mezun İlişkiler ve Tanıtım Komisyonu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında “Öğrencilikten Mesleğe Geçerken: Ne Bekleniyor? Ne Bekliyoruz?” isimli etkinlik 27 Mayıs günü saat 13.30-15.00 arası merkezi amfide gerçekleştirildi.

Hemşirelik bölümü öğretim elemanları ve hemşirelik 4. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlikte, Sivas Numune Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ebru Kaya Gözübüyük, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Fatma Kayhan ve Sivas Medicana Başhemşiresi Yıldız Yazıcılar konuşmacı olarak yer aldılar. Söyleşi tarzında geçen etkinlikte soru cevap şeklinde öğrencilerin yönetici hemşirelere yönelttikleri sorular cevaplanarak, yönetici hemşirelerinde mesleğe geçildiğinde ve mezuniyet aşamasında öğrencilerden neler bekledikleri konusunda bilgilendirme sağlandı. Program yönetici hemşirelere teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.