Açılış: Pişirme Teknikleri Mutfağı

Haber Tarihi :   01.12.2022

Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Pişirme Teknikleri Mutfağı yenilenerek açılışı yapıldı. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Kadir ÖZKÖSE, Cumhuriyet Üniversitesi Vakıfı Genel Sekreteri Mahmut İNAT, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Gazi SONKUR, Dekanımız Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, bölüm başkanlarımız, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Alim YILDIZ’ın hayırlı olması temennisi ile kesilen kurdele sonrası konuklara Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanlarının hazırlamış olduğu yiyecekler ikram edildi.

Yukarı