Osteopatiyi Tanıyoruz / Webinar Günleri (SCÜFEK)

Haber Tarihi :   30.12.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fizyoterapi Eğitim Kulübü (SCUFEK), 28.12.2022 tarihinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine yönelik “Osteopatiyi Tanıyoruz” konulu webinar düzenledi. Düzenlenen webinarda Dr. Öğr. Üyesi Osteopat Ömer Osman PALA konuk edildi. Dr. Öğr. Üyesi Osteopat Ömer Osman PALA osteopati eğitim sürecini ve klinik deneyimlerini paylaşarak webinara katılım sağlayan öğrencilerin sorularına yanıt verdi.  Osteopatiden faydalanmak için semptom göstermeye ve hasta olmaya gerek olmadığını, sağlıklı bireylerin de osteopatiden fayda göreceğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Osteopat Ömer Osman PALA, osteopatinin geleceğinden umutlu olduğunu belirterek konuşmasını tamamladı. Webinara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden ve öğretim elemanlarından yaklaşık 100 kişi aktif katılım sağladı.