Erasmus Öğrenci Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   09.01.2023

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından düzenlenen Erasmus Öğrenci Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven, Öğr. Gör. Murat Ercan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurperihan Tosun, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra Cesur, Ebelik Bölümü Erasmus Koordinatörü Doç Dr. Gülbahtiyar Demirel, Ebelik Bölümü Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Merve Kurt ve öğrenciler katıldı. Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı, Ebelik Bölüm Başkanı Büşra Cesur’un konuşmasının ardından Öğr. Gör. Emre Seven’in sunumu ile devam etti. Erasmus Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Emre Seven, “Erasmus Öğrenci Hareketliliği Nedir? Öğrenim ve Staj Programı’nın Şartları Nelerdir?, Hangi Ülkelerde Faaliyet Gerçekleştirilebilir?, Programa Başvuru Şartları Nelerdir?, Erasmus Programına Katılmak Öğrencilere Neler Kazandırır? gibi konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi. Erasmus öğrenci değişim programı ile İtalya’ya giden bir öğrenci katılımcılar ile başvuru sürecini ve deneyimlerini paylaştı. Bilgilendirme toplantısı sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Öğr. Gör. Emre Seven Erasmus’a yönelik kıymetli bilgiler verdi.