SCÜ Ailesi Depremzedelerin Yanında

Haber Tarihi :   11.02.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Pişirme Teknikleri Mutfağında depremzede kardeşlerimize karınca kararınca destek olmak için poğaça üretimi yapıldı. Fakültemiz idari ve akademik personelinin katkıları ile temin edilen malzemelerle, başta Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri ve katkı veren öğretim elemanlarının yanı sıra Sağlık Yönetimi Bölümünden öğrencilerimiz, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden öğrencimiz ve ailesinin emeği, İlahiyat ve Eğitim Fakültesinden öğrencilerin katılımı ile üretim gerçekleşti. Pişirme Teknikleri Mutfağımızın fiziki imkanları dahilinde bir haftalık süre içerisinde 7201 adet poğaça ve 300 kurabiye üretilerek 15 Temmuz Spor salonundaki koordinasyon merkezine teslim edildi.