Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Haber Tarihi :   20.05.2025

Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik öğrenci kulübü (S.C.Ü. BDK) tarafından düzenlenen, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK’ün konuşmacı olarak katıldığı “Gıda Hijyeni ve Güvenliği” konulu konferans düzenlendi. Programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Meryem YILMAZ, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri katılım sağladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Amfi konferans salonunda 28.05.2025 tarihinde saat 14.00’da gerçekleştirilen konferans Beslenme ve Diyetetik kulüp başkan yardımcısı S. Mert ÖZBEY’in konuşmacı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK’ü takdimi ve kürsüye daveti ile başladı.

Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK konuşmasında gıda nedir, gıda güvenliği nedir, hijyen nedir, nasıl yapılır, gıda hijyeni nedir, nasıl sağlanır gibi konular hakkında bilgi vererek deneyimlerini paylaştı. Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK, konuşmasının sonunda öğrencilerden gelen sorulara cevap vererek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Meryem YILMAZ tarafından Prof. Dr. Fatih TÖRNÜK’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Yukarı