Lise Öğrencilerine Yönelik Sağlık Bilimleri Fakültesi Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   05.03.2018

05 Mart 2018 tarihinde Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden gelen 26 öğrenciye fakülte tanıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliği için ilk olarak öğrenciler fakülte konferans salonuna alındı ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Büşra Cesur tarafından öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi ile ilgili bilgiler verildi. Cesur, konuşmasında fakültemizin misyonu, vizyonu, tarihçesi, fakülte bölümleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra beceri ve uygulama laboratuvarlarımız, klinik ve sahada uygulamaya çıkılan alanlar, bölümlerin LYS Sınavı Giriş Puanları (Taban-Tavan Puanları), bölümlerimizin mezuniyet sonrası çalışma alanları ve iş bulma olanakları gibi merak edilen konulara değindi.

Bilgilendirme sonrasında öğrencilerin üniversite, fakülte imkanları, bölümler ve eğitim öğretim süreci ile ilgili soruları yanıtlandı. Ardından öğrenciler ile birlikte Ebelik ve Hemşirelik Bölümü derslikleri ile uygulama laboratuvarları ziyaret edildi.