Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Haber Tarihi :   30.05.2018

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni 30 Mayıs 2018 tarihinde üniversitemiz kültür merkezinde gerçekleştirildi.             

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Tutar, Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tülay Kars Fertelli, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aynur Otağ, Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Yurtsal, Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi İdari Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Ümit Naldöken ve Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Gülseren Karabey, Sivas Numune Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Betül Ünsal, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz ve öğrenci aileleri katıldı.             

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın yapmış olduğu açılış konuşmasında ‘Bu yıl fakültemiz Hemşirelik, Ebelik ve sağlık Yönetimi Bölümlerinden toplam 412 öğrencimizi mezun ediyoruz. Başarı şans eseri değil ciddi bir emek sonucu ortaya çıkar. Sevgili öğrencilerimiz almış olduğunuz eğitim ile nitelikli sağlık hizmeti sunacak yeterliliğe ulaşmış bulunmaktasınız. Bu başarınızdan dolayı her birinizi kutluyorum’ dedi.          

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ise yapmış olduğu açılış konuşmasında ‘Bugün çok anlamlı bir günden bir aradayız. Siz aileler olarak evlatlarınızın, bizlerde gözbebeğimiz öğrencilerimizin mezuniyetini kutlamış oluyoruz. Tüm hocalarımızın ellerine emeklerine sağlık, büyük bir özveri ile gençlerin milletimize hizmet etmek için gerekli bilgi ve beceriyi kazanmasını sağladılar. Öğrencilerimiz hastalarımıza, insanlarımıza çok kıymetli hizmetler sunacaklar. Onların sadece maddi sağlık durumlarını değil manevi açıdan da sıkıntılarını da giderecekler. Öğrencilerimizi velilerimiz ve hocalarımızı tebrik ediyorum’ dedi.         

Fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere diplomalarının verilmesi, fakülte birincisinin konuşması ve mezuniyet kütüğüne isminin çakılmasından sonra tören Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanlarının konuşmaları ve bölümlerden mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesi, mesleki antların okunması, kep atma ve fotoğraf çekimleri ile tamamlandı. 

Yukarı