Lise Öğrencilerine Yönelik Sağlık Bilimleri Fakültesi Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   08.11.2018

7-8 Kasım 2018 tarihinde Sızır Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden gelen toplam 25 öğrenciye fakültemizin tanıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliği için ilk olarak öğrenciler fakülte konferans salonuna alındı. 7 Kasım 2018 tarihinde Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Dinçer ve Fakülte Sekreterimiz Necdet Akkiyal tarafından,  8 Kasım 2018 tarihinde ise Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Büşra Cesur tarafından öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi ile ilgili bilgiler verildi.  Tanıtım toplantılarında fakültemizin misyonu, vizyonu, tarihçesi, fakülte bölümleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra beceri ve uygulama laboratuvarlarımız, klinik ve sahada uygulamaya çıkılan alanlar, bölümlerin LYS Sınavı Giriş Puanları (Taban-Tavan Puanları), bölümlerimizin mezuniyet sonrası çalışma alanları ve iş bulma olanakları gibi merak edilen konulara değinildi.

Bilgilendirme sonrasında öğrencilerin üniversite, fakülte imkânları, bölümler ve eğitim öğretim süreci ile ilgili soruları yanıtlandı.  

Yukarı