Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimizin Sunduğu Sözel Bildiri Birincilik Ödülü Aldı

Haber Tarihi :   28.04.2019
18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
 
Kongreye üniversitemizi temsilen Sağlık Bilimleri Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden 5 öğrencimiz, Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN ile Arş. Gör. Necmettin İŞCİ akademik danışmanlığında yapmış oldukları üç ayrı araştırma ile katıldılar. Öğrencilerimiz kongreye “Hemşirelik Öğrencilerinin Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarının Akademik Öz-Yeterliliklerine Etkisi”, “Hemşirelik Öğrencilerinin Akıllı Telefon ve İnternet Bağımlılığı Düzeyleri ile Zamanı Etkin Yönetme Becerileri ve Akademik Başarıları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi” ve “Hemşirelik Öğrencilerinin Klinik Uygulama Sırasında Yaşadığı Çatışmalar ve Çatışma Çözüm Becerileri” başlıklı üç sözel bildiri ile katıldılar.

Kongre bilimsel kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda “Hemşirelik Öğrencilerinin Klinik Uygulama Sırasında Yaşadığı Çatışmalar ve Çatışma Çözüm Becerileri” başlıklı çalışma sözel bildiri birincilik ödülünü kazandı.

Üniversitemizi, Fakültemizi en iyi şekilde temsil eden ve sözel bildiri birincilik ödülünü kazanan öğrencilerimiz; Buse KARTAL, Esra AKAY, Neslihan ŞANALMIŞ, Levent ÇÖMEZ, Elif ARANMIŞ, Mansur SAİN, Yıldız ÖĞÜT ve Merve Nur TURHAN’ı başarılarından dolayı kutluyoruz.   

Yukarı