Öğretim Üyemize Sözel Bildiri Birincilik Ödülü

Haber Tarihi :   11.11.2019

X. Uluslararası Katılımlı Spor Fizyoterapistleri Kongresi 6-9 Kasım 2019 tarihleri arasında Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongreye üniversitemizi temsilen Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Aynur OTAĞ “Sivas İli Ortaokul Adölesan Çağ Öğrencilerinde Skolyoz Prevalansı” başlıklı sözel bildiri ile katıldı.

Kongre bilimsel kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda öğretim üyemizin yaptığı sunum sözel bildiri birincilik ödülünü kazandı.

Üniversitemizi ve Fakültemizi en iyi şekilde temsil ederek sözel bildiri birincilik ödülünü kazanan öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Aynur OTAĞ’ı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.