Bölüm Başkanları ve Komisyon Başkanları ile Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Haber Tarihi :   04.04.2019

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda 4 Nisan 2019 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in de katılımı ile Bölüm Başkanları ve Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların başkanları ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Fakültemiz Dekanı ve aynı zamanda Fakülte Stratejik Plan Hazırlama-İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Başkanlığı ile Atık Yönetim Birimi Komisyonu Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı ve Eğiticilerin Eğitimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Meral Kelleci, Mezun İlişkileri ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mukadder Mollaoğlu, Ölçme Değerlendirme Komisyonu Başkanı Nuran Güler, Burs Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hayreddin Gezegen, Sosyal-Kültürel ve Sportif Faaliyetler Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Numanoğlu Akbaş, Ebelik Bölüm Başkan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Burcu Yurtsal, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Ulusoy, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aynur Otağ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Binnur Bağcı katıldı. Toplantıda Bölüm Başkanları bölüm faaliyetleri hakkında bilgi vererek durum değerlendirmesi yapıldı. Komisyon başkanları ise komisyon olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek ileriye yönelik planlamalara ilişkin sunum gerçekleştirdi.