2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Uyumlanma (Oryantasyon) Programları Fakültemiz Bölümlerinde Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   15.10.2021

Fakültemizi tercih ederek mevcut programlarımızdan; Hemşirelik, Ebelik, Sağlık Yönetimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik bölümlerine kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencileri ve geçen yıl pandemi nedeni ile yüz yüze eğitime gelemeyen 2. Sınıf öğrencilerimize yönelik bölümlerimizde uyumlanma (oryantasyon) eğitimleri gerçekleştirildi. Bu eğitimler kapsamında öğrencilere pandemi sürecinde derslerin nasıl yürütüleceği, dersler sırasında uyulması gereken kurallar, eğitim öğretim süreçlerine yönelik uygulamalar, müfredat içeriği, ders geçme sistemi, sınavlar, uygulama usul ve esaslar, mezuniyet koşulları, değişim programları (ERASMUS, FARABİ, Mevlana), sosyal imkanlar, küresel salgın sürecinde kampüs ortamlarına yönelik uygulamalar ve eğitim öğretimi kapsayan çeşitli konular hakkında bilgilendirme yapıldı.