Kampüs İftarında Öğrenci Kulüpleri Buluştu

Haber Tarihi :   27.02.2026

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı, il protokolünü ve öğrenci kulüplerini bir araya getirdi. Aynı Sofrada Buluşuyoruz” temasıyla, Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde gönüller birleşti.
Programa Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Vali Yardımcımız Osman Altın, Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şahin Ertem, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Selma Sabancıoğulları ve fakültemiz öğrenci kulüplerinden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fizyoterapi Eğitim Kulübü (SCÜFEK) ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Yönetimi Öğrenci Kulübü (CÜSYÖK) akademik danışmanları ve kulüp başkanları katılım sağladı. Programda, birlik ve beraberlik mesajları verilirken gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimine yönelik çalışmalar da değerlendirildi. Üniversite bünyesindeki öğrenci kulüplerinin özverili çalışmalarına ve özellikle ÜNİDES projelerine sundukları nitelikli katkılara teşekkür edildi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde aktif rol almasının önemine dikkat çekti.
CÜSYÖK akademik danışmanı Dr. Öğ. Üyesi Sinem Sarıçoban, SCÜFEK akademik danışmanı Öğ.Gör.Ayşenur Canan Benli, SCÜFEK kulüp başkanı Öğr.Alper Yavuzyaşar ve CÜSYÖK kulüp başkanı Öğr.Elif Nazlan Biçer sayın rektörümüz, sayın belediye başkanımız ve sayın dekanımız ile sohbet ederek, taleplerini iletti, görüş alışverişinde bulundu ve hatıra fotoğrafı çekildi.
Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz.

Yukarı Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümü