Konferans: Sosyal Medya Kullanımı

Haber Tarihi :   17.11.2023

Ebelik Bölümü Sosyal Medya ve Bilişim Komisyonu aracılığı ile “Sosyal Medya Kullanımı’’ konulu konferans ve söyleşi düzenlendi. İlk olarak 13.11.2023 tarihinde 11:00-12:00 saatleri arasında S.C.Ü 100. Yıl Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda öğretim elemanlarının da katıldığı öğrenci oturumu gerçekleştirildi. Öğrenci oturumunun gerçekleştirildiği programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Kürşad ÖZKAYNAR, bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR tarafından açılış konuşması yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Kürşad ÖZKAYNAR ‘’Sosyal Medya Kullanımı’’ konulu konferansı sundu.

Programda, öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR tarafından, Dr. Öğr. Üyesi Kürşad ÖZKAYNAR’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Toplantı Salonuna geçildi. 12:00-13:00 saatleri arasında Dr. Öğr. Üyesi Kürşad ÖZKAYNAR ve Ebelik Bölümü öğretim elemanlarının katılımı ile ‘Sosyal Medya Kullanımı’ konulu Öğretim Elemanı oturumu gerçekleştirildi.

Yukarı