Danışma Kurulu Toplantısı

Haber Tarihi :   27.11.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu’nun 2023 Yılı Toplantısı 23.11.2023 tarihinde saat 10.30’da Fakülte Toplantı Salonunda Dekan Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN başkanlığında gerçekleştirildi.

Dekan Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN, Yükseköğretim Kurumlarında Danışma Kurullarının oluşturulma süreci, amaçları, işleyişi hakkında kısa bir açıklama yaptıktan sonra Fakültemizde 2023 yılı içinde gerçekleştirilen eğitim-öğretim, bilimsel, akademik faaliyetler, sosyal, kültürel ve toplumsal faaliyetler ve fakültede gelecekte yapılması planlanan çalışmalar, ele alınması gereken konular hakkında bir sunum yaptı. Toplantıda Danışma Kurulu üyeleri, fakültenin eğitim-öğretim, akademik ve toplumsal faaliyetlerine yönelik görüş ve önerilerini ilettiler. Karşılıklı görüş alışverişi içinde oldukça etkin bir şekilde gerçekleştirilen toplantı, kurul üyeleri dilek ve temennilerini iletmesini takiben sonlandırılmıştır.