Yeni Nesil Ölçme Değerlendirme Yaklaşımları

Haber Tarihi :   13.10.2023

Ebelik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü Ölçme Değerlendirme Komisyonları iş birliği ile “Yeni Nesil Ölçme Değerlendirme Yaklaşımları’’ konulu konferans düzenlendi. 16.10.2023 tarihinde saat 14:00’te S.C.Ü Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili, Ebelik Bölüm Başkanı, Hemşirelik Bölüm Başkanı, fakülte bölüm öğretim elemanları katıldı. Açılış konuşmalarını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Nurperihan TOSUN gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalından Prof. Dr. Ahmet ALTUN ‘’ Yeni Nesil Ölçme Değerlendirme Yaklaşımları’’ konulu konferansı sundu.

Program, katılım sağlayan öğretim elemanlarının sorularının cevaplandırılmasının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Nurperihan TOSUN’un, Prof. Dr. Ahmet ALTUN’na teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.