Haber Tarihi :   03.12.2018

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Öğrenci Kulübü (CÜHEK) tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında, Sivas Ulu Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde 3 Aralık 2018 tarihinde engelli çocuklar ve ailelerine yönelik sosyal bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte CÜHEK üyesi öğrenciler engelli çocuklar ile müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken, CÜHEK Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Semra Kocataş tarafından engelli çocukların annelerine “Engelliliğin Birey ve Aile Üzerindeki Etkileri ve Yaşanılan Güçlükler” konulu bir konferans verildi. CÜHEK Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Semra Kocataş; Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen konferans etkinliğine, engelli çocuğu olan annelerin ilgiyle katıldığını, karşılıklı olarak yaşadıkları güçlüklerin ve beklentilerin etkin bir şekilde tartışıldığını belirterek bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Ulu Çınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Sayın Halil Öztekin başta olmak üzere tüm emeği geçenlere, etkinliğe katılan engelli çocuklara, engelli çocuğu olan annelere ve öğrencilere teşekkür etti.