UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Düzenledi

Haber Tarihi :   05.04.2019
UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında 4 Nisan 2019 tarihinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ortaöğretim öğrencilerine yönelik Fakültemizin tanıtımı yapıldı.

Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarının açtığı stantları ziyaret ederek bilgi alan ve tercih sürecinde merak ettikleri sorulara cevap arayan orta öğretim öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültemizin standına da yoğun ilgi gösterildiler.

Fakültemizin tanıtımında Hemşirelik Bölümünden Arş. Gör. Pınar YILMAZ ve öğrencilerimizden Fatıma Zehra KAPLAN, Pelin DEMİRCİ, Ahmet ATEŞ, Furkan GÜZEL yer alırken Ebelik Bölümünden ise Arş. Gör. Sultan UÇUK ve öğrencilerimizden Şüheda YAMAN, Ebru ALTUNDAĞ, Melike CERAN, Ahmet YAĞIZ, Fatmanur ÇELİK yer aldılar.